Potentiella sammarbetspartners 

Vårt mål är att samarbeta med lokala företag, inom olika branscher för att kunna tillgodogse så många medlemmars önskemål som möjligt. Syftet med att inleda ett nära samarbete är att det skall leda till en "Vinnar-Vinnar" situation för båda parter, vilket förhoppningsvis kommer att bidra till en utvecklande näringsverksamhet i Fristad och samtidigt ge dig som medlem extra mervärden.

Här nedan kan du se en förteckning över de företag i Fristad som vi i dagsläget fört diskussioner med, gällande ett samarbete framöver. Överlag så har vårt förslag till samarbete mottagits väl.

Du kan få övergripande information om företagets verksamhet, och även via en länk gå in direkt på företagets hemsida för att se vilka produkter och tjänster som erbjuds.

_____________________________________________________________________________________________


GRANDIN ITC

Företagsinformation: Grandin ITC erbjuder tjänster som täcker allt från analys av verksamheten till förvaltning IT-system. Vi driftar även kunders webblösningar och e-posthantering på vårt webbhotell.
För kunder som önskar slippa driftansvaret för sin servermiljö erbjuder vi plats i vårt serverhotell med avbrottsfri strömförsörjning, klimatanläggning, larm och övervakning.

Medlemsrabatt: Grandin ITC har sponsrat Asklanda Villaägareförening med uppbyggnad och layout för hemsidan. De erbjuder även drift och underhåll samt support till ett rabatterat pris.

Öppettider: Månd-Fred 08:00 - 17:00

Tfn: 033-26 09 50

Hemsida: www.grandinitc.se

-----------------------------------------------------

 

Grandin

 

 

MARITAS HUDVÅRD

Företagsinformation: Hos Maritas hudvård finner du hälsokost, hudvårdsprodukter, kosmetika, smycken och Madame Chic´s hela sortiment. Du kan även beställa tid för behandlingar av olika slag.
Dessutom har vi olika presentförslag… stort som smått!

Öppettider: Månd, tisd, fred 10:00 - 18:00  

Onsd-torsd 10:00 - 19:00

Lörd 09:30 - 14:00

Tfn: 033-21 00 99

Hemsida: www.maritas.se

-----------------------------------------------------

          Maritas 2      

 

 

FRISTAD BYGGVAROR AB

Företagsinformation: I brädgården hittar du allt du behöver för din byggnation. Fristad Byggvaror erbjuder även ett brett sortiment av bland annat färg, fönster, dörrar, isolering, skruv och spik. pellets m.m. 

Öppettider: Månd-fred 07:00 - 18:00                             

Lörd 09:00 - 14:00

Tfn: 033-444 888

Hemsida: www.fristadbyggvaror.se

-----------------------------------------------------

 Fristad Bygg

 

 

FRISTADS BLOMSTERAFFÄR

Företagsinformation: Erbjuder ett stort sortiment av krukväxter och snittblommor. Även uteväxter samt stort sortiment av tillbehör.

Öppettider: Månd-fred 10:00 - 18:00

Lörd-sönd 10:00 - 16:00

Tfn: 033-26 00 45

-----------------------------------------------------

           

 

 

OBS! Har du förslag på lämpliga samarbetspartners som gynnar våra medlemmar, lämna dessa till någon av oss i styrelsen eller maila till, info@asklanda.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

den 12 mars 2017, Magnus

Asklanda Villaägareförening since 1962

Driftas av Grandin ITC