Medlemsskap

 

Ambitionen från oss i styrelsen är att du som medlem ska kunna välja att få medlems-information från Asklanda Villaägareförening via din e-postlåda. Du kan på ett enkelt sätt gå in på startsidan och registrera ditt för- och efternam, samt din e-postadress. Anledningarna till att vi gör denna förändring är flera. Bland annat så vill vi värna om miljön och hjälpa till och stoppa klimatförändringen genom att inte dela ut våra ca 800 st. medlemsutskick med bil, men även på sikt sluta köpa trycksaker i form av papper till våra medlemsutskick. 

 

En annan anledning är att vi alla i styrlesen arbetar helt idéellt med vår villaförening och det är både tidsödande och dyrt att administerera våra medlemsutskick. Vi känner helt enkelt att vi kan använda pengarna till vettigare saker.

 

Genom att registrera dig och förmedla oss ditt namn, och e-postadress ger du även ditt godkännande till att få kommande medlemsinformation, i din e-postlåda. Dina uppgifter   kommer automatiskt att registreras och vi får på så sätt ett komplett medlemsregister över alla som valt detta enkla sätt. Vi är medvetna om att inte alla medlemmar har tillgång till dator och e-post, så det finns givetvis även i fortsättningen möjlighet att få medlems-informationen i den vanliga brevlådan.

 

På sikt är vår önskan och ambition att även kunna förmedla erbjudanden från våra samarbets-partners till dig genom vårt e-postregister. Detta skulle ge oss medlemmar ytterligare mervärden att vara medlem i Asklanda Villaägareförening. Tjänsten och tillgången till vårt medlemsregister skulle även innebära att lokala företag i Fristad som valt att samarbeta med oss, på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt skulle kunna nå ut till ca 400 st. hushåll med erbjudanden av olika slag genom en "knapptryckning". Miljövänligt, enkelt och kostnadseffektivt!den 28 februari 2014, Magnus

Asklanda Villaägareförening since 1962

Driftas av Grandin ITC