Ny villaägare på Asklandaområdet/ Buxbomen? Se hit!

Välkommen att bli medlem för hela familen för endast 50 kr per år! Som medlem kan du ta del av ett stort utbud av maskiner och reskap till självkostnadspriser. Föreningens syfte är att ta tillvara på dina intressen och måna om ett trivsamt område.

Välkommen till Asklanda Villaägareförening! En förening för dig som bor på Asklandaområdet eller Buxbomen. Föreningen har anor från 60-talet så det finns en hel del historia och erfarenhet som du kan läsa mer om under fliken "Föreningen".

Föreningen syfte och mål är att ta till vara på våra medlemars intressen genom att bidra med både kunskap och engagemang i aktuella frågor. Du kan bli medlem för en ringa kostnad av 50 kr per år blir hela familjen, medlem vilket är oerhört billigt.

Föreningen har ett stort utbud av maskiner och redskap som du som medlem kan låna till självkostnadspris. En del redskap är dessutom helt gratis att låna. Allt eftersom behovet finns byter vi ut gamla maskiner eller kompletterar med nya. Du kan se vad som finns under fliken "Maskiner".

Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta någon av oss i styrelsen. Du hittar våra kontaktuppgifter under fliken "Kontakt".

Välkommen att bo och trivas på Asklandaområdet och Buxbomen!

/Styrelsenden 28 februari 2014, Magnus

Asklanda Villaägareförening since 1962

Driftas av Grandin ITC